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Taller / Tailerra: “Cocina japonesa con algas” (Tina Asensio)

 

TALLER. “COCINA JAPONESA CON ALGAS” (Lugar: Planetario)
Tina Asensio

 

Una de las especialidades de la cocina japonesa tiene que ver con el uso de las algas. Tina Asensio, del restaurante Baratza enseñará a hacer un variado menú compuesto de algas de distintos tipos:

  • Wok de Arame y Calabaza al Jengibre
  • Shio-Kombu con Koya Dofu y Zanahoria en Kimpira
  • Tempura de Nori

 

Tendrá lugar el viernes 18 a las 18:00 h. Precio: 12 euros. Plazas: 15-20. Reserva de plazas vía e-mail en fanfestivalnavarra@gmail.com.

 

Además del taller el sábado 19 a las 18:30 en el Hall del Planetario habrá una Degustación de Sopa Miso, patrocinada por Baratza Kafea.

 


 

TAILERRA: “JAPONIAR SUKALDARITZA ALGEKIN” (Lekua: Planetarioa)
Tina Asensio

 

Japoniar sukaldaritzaren espezialitate bat algen erabilerarekin dauka zerikusia. Baratza jatetxeko sukaldaria den Tina Asensiok mota askotariko algekin egindako menu bat nola sortzeko urratsak emango dizkigu:

  • Arame Woka eta Kuia Jengibrera
  • Shio-Kombua Koya Dofurekin eta Azenarioa Kimpiran
  • Nori tempura

 

Tailerra 18an izango da, 18:00etan. Prezioa: 12 euro. Plazak: 15-20. Erreserbak: fanfestivalnavarra@gmail.com.

 

Tailerraz gain Miso Zopa Dastatze bat izango dugu urtarrilaren 19an, 18:30ean, Planetarioko Hall-ean, Baratza Kafeari esker.